Mail info@woonveste.nl of bel (0416) 37 87 80
Ga naar de inhoud
Organisatie
Wij van Woonveste zijn er voor mensen die een goede en betaalbare woning zoeken in een fijne buurt waar zij zich thuis voelen. Wij helpen hen die woning te vinden. Wij zorgen dat het duurzaam is. En we zorgen sámen voor die woning. Als er iets is, dan luisteren we, denken we mee en helpen we. Altijd. Ook als dat wat lastiger is omdat de regels net iets anders zeggen dan nodig is op dat moment. Woonveste maakt keuzes in uw belang en die van de buurt. Ook al lijkt dat soms niet zo. Dat leggen we dan uit in normale mensentaal. Wij zijn Woonveste. Wij zijn er voor u.

Woonveste verhuurt, onderhoudt en bouwt
Woonveste is als ondernemende en betrokken woningcorporatie actief in de gemeenten Heusden, Boxtel, Oisterwijk en Vught. Wij verhuren en onderhouden zo’n 5.600 woningen in Drunen, Elshout, Heusden, Oudheusden, Herpt, Hedikhuizen, Vlijmen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Haaren, Helvoirt en Esch. Woonveste investeert ook flink in nieuwbouw. De komende jaren bouwen wij met duurzame bouwmaterialen en energiebesparende maatregelen samen met diverse (project)ontwikkelaars ruim 700 nieuwe woningen. Wij komen daarmee tegemoet aan de grote vraag naar woningen in onze regio met een kritisch oog voor het behoud van ons milieu. Meer informatie leest u bij nieuwbouwprojecten.

Woonveste nu en in de toekomst: samen duurzaam (het) verschil maken
In het ondernemingsplan 2020-2024 hebben we opgeschreven waar we voor gaan de komende jaren, hoe we dit gaan waarmaken en wat daarvoor nodig is. Niet als een blauwdruk voor ons handelen, maar als een kompas dat houvast en richting geeft en tegelijkertijd ruimte biedt om te ontdekken en onderweg kansen te benutten. Samen duurzaam (het) verschil maken. Dat is waar wij de komende jaren voor gaan.

Organisatiestructuur
Dit alles doen wij met zo’n 67 gemotiveerde medewerkers. Om meer zichtbaar te zijn in de wijken, te zorgen voor kortere lijnen en vaste aanspreekpunten voor huurders, collega’s en externe samenwerkingspartner is ons werkgebied opgedeeld in drie rayons. Medewerkers die direct contact hebben met onze huurders zijn actief in rayon Drunen/Elshout, rayon Vlijmen/Nieuwkuijk/Haarsteeg en rayon kleine kernen. Wilt u weten hoe onze organisatie in elkaar zit, bekijk dan het organigram van Woonveste.

Kwaliteit: meten is weten
Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Om dat te meten voert KWH (Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector) onderzoeken uit onder onze huurders. Bij de beoordeling geeft het KWH ook verbeterpunten aan, die wij gebruiken om onze dienstverlening nog beter te maken.