Ons huuraanbod staat op www.woonserviceregionaal.nl

Deze pagina delen

Woonveste biedt u een ruime keus aan woningen zoals appartementen, gezinswoningen, zorg- en seniorenwoningen, en ook garages. Ons huuraanbod van woningen en garages staat op een andere website, www.woonserviceregionaal.nl, en dus niet op onze eigen website.

Wij verhuren zo'n 5.500 woningen: 4.700 in de gemeente Heusden, 650 verdeeld over de gemeenten Vught, Oisterwijk, Boxtel en Best (voormalige gemeente Haaren) en 140 in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Op de website www.woonserviceregionaal.nl kunt u zien welke  woningen voor verhuur vrijkomen. Ook huurwoningen in de gemeenten ’s-Hertogenbosch, Boxtel, Oss, Boekel en een gedeelte van Bernheze, Sint-Michielsgestel en Schijndel worden aangeboden via deze website.

Wilt u reageren op een woning?

Zorg dan dat u bent ingeschreven op www.woonserviceregionaal.nl/inschrijven/. Vervolgens kunt u op maar liefst 10 woningen tegelijkertijd reageren. Controleer eerst of u aan de voorwaarden voldoet om te reageren. De meeste woningen wijzen wij toe op basis van inschrijftijd; degene met de langste inschrijftijd, krijgt als eerste een aanbieding. 

Heeft u vragen of hulp nodig?

Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via info@woonveste.nl of bel op werkdagen naar Woonveste, (0416) 37 87 80. Voor meer informatie over WoonService Regionaal kunt u terecht op Huren in de regio Noordoost Brabant.