Werken bij Woonveste

Deze pagina delen

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures.  

Open sollicitatie

Een open sollicitatie is van harte welkom. Mail een brief met cv naar Monique Jaskulak (HR-adviseur), m.jaskulak@woonveste.nl of per post naar Woonveste, T.a.v. Monique Jaskulak, Afrikalaan 92, 5152 MD Drunen.

Stages en afstuderen

Wij zijn een vernieuwende wooncorporatie die graag wil leren van anderen. Stagiaires en studenten zijn daarom een waardevolle aanvulling voor onze organisatie. Ben je geïnteresseerd in een stage- of afstudeerplaats?
E-mail je brief dan naar Monique Jaskulak, m.jaskulak@woonveste.nl.
Geef daarin duidelijk aan:

  • de inhoud van je stage- of afstudeeropdracht;
  • welke periode en hoeveel uur;
  • je doelen en ambities;
  • de afdeling waar je wilt stage lopen of afstuderen.

Als wij je een stage- of afstudeerplaats kunnen bieden, nemen we contact met je op.

Werkervaringplaats Bouw en Infra

Woonveste is een erkend leerbedrijf. Een erkend leerbedrijf biedt jongeren met een mbo-opleiding Bouw of Infra een stageplaats zodat zij het vak kunnen leren. Het is belangrijk dat er in de toekomst voldoende goed opgeleide vakmensen zijn. Daar dragen wij graag aan bij! Woonveste is aangesloten bij Fundeon, het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra. Ben je geïnteresseerd in een werkervaringsplaats? E-mail je brief dan naar Monique Jaskulak, m.jaskulak@woonveste.nl. Als wij je een werkervaringplaats kunnen bieden, nemen we contact met je op.