Werken bij Woonveste

Deze pagina delen

Vacatures

Projectleider bij de afdeling Vastgoed en Duurzaamheid (36 uur)

  • Wil jij je vol enthousiasme storten op het voorbereiden en kostenbewust realiseren van complexe en omvangrijke (energetische) renovatie-, nieuwbouw- en herstructureringsprojecten? 
  • Schakel jij moeiteloos van de ene naar de andere taak vanuit een open en klantgerichte houding, zowel in- als extern?
  • Ontwikkel en onderhoud jij graag de relatie met diverse betrokken partijen?
  • Ben jij op de hoogte van de laatste trends in haalbaarheidsonderzoeken, contractvormen en modern opdrachtgeverschap?

Past deze functie helemaal bij jou? Laat dan van je horen en overtuig ons. Mail een korte en overtuigende motivatiebrief samen met je cv naar vacaturev&d@woonveste.nl. 

Open sollicitatie

Een open sollicitatie is van harte welkom. Mail een brief met cv naar Monique Jaskulak (HR-adviseur), m.jaskulak@woonveste.nl of stuur per post naar Woonveste, ter attentie van Monique Jaskulak, Afrikalaan 92, 5152 MD Drunen.

Stages en afstuderen

Wij zijn een vernieuwende wooncorporatie die graag wil leren van anderen. Stagiaires en studenten zijn daarom een waardevolle aanvulling voor onze organisatie. Ben je geïnteresseerd in een stage- of afstudeerplaats? Mail je brief dan naar Monique Jaskulak, m.jaskulak@woonveste.nl.
Geef daarin duidelijk aan:

  • de inhoud van je stage- of afstudeeropdracht;
  • welke periode en hoeveel uur;
  • je doelen en ambities;
  • de afdeling waar je stage wil lopen of afstuderen.

Als wij je een stage- of afstudeerplaats kunnen bieden, dan nemen we contact met je op.

Werkervaringsplaats Bouw en Infra

Wij vinden het belangrijk dat er in de toekomst voldoende goed opgeleide vakmensen zijn. Daar dragen wij graag aan bij! Woonveste is om die reden aangesloten bij Fundeon, het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra. Als erkend leerbedrijf bieden wij jongeren met een mbo-opleiding Bouw of Infra een stageplaats zodat zij het vak kunnen leren. Ben je geïnteresseerd in een werkervaringsplaats? Mail je brief dan naar Monique Jaskulak, m.jaskulak@woonveste.nl. Als wij je een werkervaringsplaats kunnen bieden, dan nemen we contact met je op.