Werken bij Woonveste

Deze pagina delen

Vacatures

Contract- en vastgoedcoördinator (36 uur)

Kom jij onze afdeling Vastgoed en Duurzaamheid versterken als contract- en vastgoedcoördinator?

 De hoofdtaken liggen op het gebied van contractbeheer, leveranciersmanagement, (meerjaren)onderhoudsbegroting en energieprestatie.

 Wij zijn op zoek naar een gedreven collega die…

 • zich vol enthousiasme stort op contractbeheer en leveranciersmanagement. Jij bent pas tevreden als onze leveranciers binnen de afgesproken tijd, het beschikbare budget en de vastgestelde kwaliteitsnormen hun werkzaamheden hebben afgerond. Met tevreden klanten als ultieme doel;
 • als een spin in het web zowel in- als extern moeiteloos schakelt van de ene naar de andere taak en verbindingen legt vanuit een open en klantgerichte houding;
 • goed is in het ontwikkelen en onderhouden van de relatie met leveranciers en stakeholders;
 • op de hoogte is van de laatste inkoopmethodieken, contractvormen en modern opdrachtgeverschap;
 • enthousiasme en vernieuwing brengt op het gebied van onderhoudstechnieken, (meerjaren)onderhoudsbegroting en kwaliteitsbeoordelingssystemen;
 • actief met duurzaamheid bezig is en leveranciers uitdaagt om met slimme alternatieven te komen.
 • graag het voortouw neemt in het aansturen van Verenigingen van eigenaars.

Lees meer over deze functie om te kijken of jij de contract- en vastgoedcoördinator bent die wij zoeken. Als dat zo is, laat dan snel iets van je horen en overtuig ons. Mail een korte, overtuigende motivatiebrief naar vacaturevd@woonveste.nl.

Wil je nog iets weten over deze vacature?

Neem dan contact op met Eric Roodnat, manager Vastgoed & Duurzaamheid, telefoonnummer 0416 37 87 80, e-mailadres vacaturevd@woonveste.nl.

Open sollicitatie

Een open sollicitatie is van harte welkom. Mail een brief met cv naar Monique Jaskulak (HR-adviseur), m.jaskulak@woonveste.nl of stuur per post naar Woonveste, ter attentie van Monique Jaskulak, Afrikalaan 92, 5152 MD Drunen.

Stages en afstuderen

Wij zijn een vernieuwende wooncorporatie die graag wil leren van anderen. Stagiaires en studenten zijn daarom een waardevolle aanvulling voor onze organisatie. Ben je geïnteresseerd in een stage- of afstudeerplaats? Mail je brief dan naar Monique Jaskulak, m.jaskulak@woonveste.nl.
Geef daarin duidelijk aan:

 • de inhoud van je stage- of afstudeeropdracht;
 • welke periode en hoeveel uur;
 • je doelen en ambities;
 • de afdeling waar je stage wil lopen of afstuderen.

Als wij je een stage- of afstudeerplaats kunnen bieden, dan nemen we contact met je op.

Werkervaringsplaats Bouw en Infra

Wij vinden het belangrijk dat er in de toekomst voldoende goed opgeleide vakmensen zijn. Daar dragen wij graag aan bij! Woonveste is om die reden aangesloten bij Fundeon, het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra. Als erkend leerbedrijf bieden wij jongeren met een mbo-opleiding Bouw of Infra een stageplaats zodat zij het vak kunnen leren. Ben je geïnteresseerd in een werkervaringsplaats? Mail je brief dan naar Monique Jaskulak, m.jaskulak@woonveste.nl. Als wij je een werkervaringsplaats kunnen bieden, dan nemen we contact met je op.

Werken bij een woningcorporatie: veelzijdig, vernieuwend en uitdagend!

Bekijk dit filmpje om een goed beeld te krijgen wat werken bij een wooncorporatie zo aantrekkelijk maakt.