Werken bij Woonveste

Deze pagina delen

Vacatures

Op dit moment hebben wij een vacature voor projectcoördinator op onze afdeling Vastgoed en Duurzaamheid (36 uur).

Wij zijn op zoek naar…

 • een gedreven collega die zich vol enthousiasme stort op het zorgvuldig voorbereiden, succesvol realiseren en kritisch evalueren van projecten op het gebied van planmatig onderhoud. Jij bent pas tevreden als een project binnen de afgesproken tijd, het beschikbare budget en de vastgestelde kwaliteitsnormen wordt opgeleverd. Met tevreden klanten als ultieme doel;

 • iemand met oog voor de klant, kwaliteit en betaalbaarheid;

 • een spin in het web van projecten. Dit betekent dat je een echte teamspeler bent die moeiteloos schakelt van de ene naar de andere taak vanuit een open en klantgerichte houding;

 • iemand die graag de wijk ingaat om inspecties te doen bij onze woningvoorraad om zo bij te dragen aan de jaarlijkse begroting voor planmatig onderhoud;

 • iemand die enthousiasme en vernieuwing brengt op het gebied van duurzaam materiaalgebruik en opdrachtnemers uitdaagt om met slimme alternatieven te komen.

Wij bieden jou…

een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Je krijgt bij ons volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien. Als projectcoördinator kom je terecht in een dynamische en afwisselende werkomgeving met een fijne werksfeer en superleuke collega’s. We zijn aangesloten bij de cao Woondiensten. De functie is ingedeeld in schaal I.

Wat heb je allemaal in huis?

 • Een afgeronde relevante hbo-opleiding;
 • In staat om projecten op het gebied van planmatig onderhoud aan te sturen;
 • Klant- en servicegerichte instelling;
 • Kennis van projectmatig werken en opdrachtgeverschap;
 • Sterk in plannen, organiseren, begroten en onderhandelen;
 • Kennis en ervaring op het gebied van het werken vanuit een MeerJaren OnderhoudsPlan (MJOP);
 • Kennis van bouwregelgeving en ervaring met het toepassen ervan;
 • Affiniteit met duurzaamheid;
 • Affiniteit met volkshuisvesting en onze doelgroep.

Ook als je nog geen of weinig werkervaring hebt, nodigen we jou uit om te solliciteren.

Ben jij de projectcoördinator die wij zoeken?

Laat dan van je horen en overtuig ons. Mail een korte en overtuigende motivatiebrief naar projectcoordinator@woonveste.nl en zorg dat wij deze samen met je cv uiterlijk zondag 22 september 2019 in huis hebben. De eerste gesprekken zijn op donderdag 26 september 2019. Ben je door naar de volgende ronde? Dan zien wij jou graag op donderdag 3 oktober 2019.

Wil je nog iets weten?

Neem dan contact op met Eric Roodnat, manager Vastgoed & Duurzaamheid, telefoonnummer 0416 37 87 80. E-mailadres projectcoordinator@woonveste.nl

 

Voordat je bij ons solliciteert, wil je vast eerst weten wie wij zijn. Logisch. Hieronder lees je over Woonveste. Wie we zijn, waar we voor staan en wat werken bij ons inhoudt. 

Woonveste is…

een financieel gezonde, ondernemende en betrokken wooncorporatie met zo’n 60 enthousiaste medewerkers. Wij zorgen voor voldoende betaalbare, kwalitatief goede en energiezuinige sociale huurwoningen in de gemeenten Heusden en Haaren.

En, belangrijker, wij zorgen dat ruim 5.500 huishoudens veilig en prettig wonen in een goed onderhouden woning waar zij zich thuis voelen. Omdat wij vinden dat iedereen daar recht op heeft. Bij Woonveste werken we elke dag aan het thuis van onze huurders. Door weloverwogen te investeren in onderhoud, renovatie, nieuwbouw en de woonomgeving van onze huurders. De ene collega doet dat in de buurt, de andere collega op kantoor. Allemaal met hetzelfde doel; tevreden huurders. Kijk voor meer informatie over ons op www.woonveste.nl.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  

Open sollicitatie

Een open sollicitatie is van harte welkom. Mail een brief met cv naar Monique Jaskulak (HR-adviseur), m.jaskulak@woonveste.nl of per post naar Woonveste, T.a.v. Monique Jaskulak, Afrikalaan 92, 5152 MD Drunen.

Stages en afstuderen

Wij zijn een vernieuwende wooncorporatie die graag wil leren van anderen. Stagiaires en studenten zijn daarom een waardevolle aanvulling voor onze organisatie. Ben je geïnteresseerd in een stage- of afstudeerplaats?
E-mail je brief dan naar Monique Jaskulak, m.jaskulak@woonveste.nl.
Geef daarin duidelijk aan:

 • de inhoud van je stage- of afstudeeropdracht;
 • welke periode en hoeveel uur;
 • je doelen en ambities;
 • de afdeling waar je wilt stage lopen of afstuderen.

Als wij je een stage- of afstudeerplaats kunnen bieden, nemen we contact met je op.

Werkervaringplaats Bouw en Infra

Woonveste is een erkend leerbedrijf. Een erkend leerbedrijf biedt jongeren met een mbo-opleiding Bouw of Infra een stageplaats zodat zij het vak kunnen leren. Het is belangrijk dat er in de toekomst voldoende goed opgeleide vakmensen zijn. Daar dragen wij graag aan bij! Woonveste is aangesloten bij Fundeon, het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra. Ben je geïnteresseerd in een werkervaringsplaats? E-mail je brief dan naar Monique Jaskulak, m.jaskulak@woonveste.nl. Als wij je een werkervaringplaats kunnen bieden, nemen we contact met je op.