Calamiteiten

Deze pagina delen

Een noodsituatie? Wij hebben alle belangrijke adressen en telefoonnummers op één overzicht gezet. Dat is wel zo handig. Bij een calamiteit hoeft u dan niet lang te zoeken naar het juiste telefoonnummer. En dat scheelt een hoop stress.

Gegevens hulpdiensten

Op de calamiteitenkaart staan de telefoonnummers van alle hulpdiensten. Zij gebruiken de calamiteitenkaart zelf ook om uw gegevens te raadplegen. Vul de kaart dus in, print hem uit en hang hem in de meterkast of aanrechtkast!

Gegevens Woonveste

Alle belangrijke gegevens van Woonveste vindt u ook op de calamiteitenkaart. Wie moet u waarvoor bellen en wanneer kunt u bij ons terecht. Zo heeft u altijd alles bij de hand. 

Brand

Wat doet u als er brand uitbreekt? Lees wat u doet bij brand in een woning met danwel zonder brandmeldinstallatie. Op de instructiekaart staat hoe u moet handelen bij brand of een ongeval.

Buitensluiting: U kunt uw huis niet meer in!

Het kan iedereen een keer gebeuren, u staat buiten en de deur waait dicht. Of u heeft haast, verlaat de woning en vergeet de sleutels.  Of u bent de sleutels kwijt geraakt. Er wordt in dergelijke gevallen nog wel eens gedacht dat Woonveste  sleutels heeft. Dit is niet het geval: wij hebben geen sleutels van de woningen! Lees de procedure om uw huis weer binnen te komen.