Woonwinkel

Deze pagina delen

Wij vinden het belangrijk dat u uw woning kunt inrichten naar uw eigen smaak.
Daarom mogen huurders bij onderhoud zelf de inrichting van de keuken, badkamer en/of toilet kiezen.

Uitgebreid basispakket

Woonveste heeft een basispakket samengesteld waaruit u kunt kiezen. Er zijn verschillende soorten tegels, aanrechtbladen, frontjes en greepjes. Woonveste betaalt de kosten van het basispakket. 

Klik op het onderstaande filmpje om de vier keuzepakketten voor de badkamer te zien.

 Klik op het onderstaande filmpje om de zes keuzepakketten voor de keuken te zien.

Extra comfort mogelijk

Naast het basispakket kunt u kiezen voor extra comfort. U moet dan denken aan andere keukenkastjes, een kookplaat of een afzuigkap. Ook voor de badkamer heeft u extra mogelijkheden zoals andere kranen. De kosten voor deze keuzes betaalt u in één keer of -als u kiest voor een luxe mengkraan- maandelijks bij uw huur.

Advies op maat 

In de woonwinkel in ons kantoor in Drunen vindt u een uitgebreide modelopstelling van alle keuzes. De woonwinkel is voorlopig gesloten om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Om u toch een goed beeld te geven van de kleurkeuzes, kunt u de filmpjes hierboven aanklikken. In het bovenste filmpje ziet u de vier keuzepakketten van de badkamer. Het andere filmpje laat de zes keuzepakketten van de keuken zien. Hopelijk helpen deze filmpjes om een goede keuze te maken nu de woonwinkel gesloten is. In de folder Woonwinkel leest u meer informatie.