Manier van reageren

Deze pagina delen

Alle vrijgekomen woningen vindt u dagelijks op onze website bij actueel aanbod.

Hoe werkt het?

Staat u ingeschreven als woningzoekende? Dan kunt u reageren op onze woningen. Per week kunt u maximaal twee keuzes doorgeven. De woning die u als eerste kiest, zien wij als uw eerste voorkeur. Via mijn Woonveste kunt u deze voorkeur nog wijzigen. Het is belangrijk dat uw gegevens kloppen. Zo voorkomt u dat wij u geen woning kunnen aanbieden. Check daarom regelmatig uw inkomensgegevens, telefoonnummers en e-mailadres!

Hoe kan ik reageren?

Via onze website bij actueel aanbod: dit is snel, eenvoudig en u kunt uw keuze tot aan het tijdstip van sluiting nog wijzigen. 

Reactie

Na de sluitingstermijn bekijken wij alle reacties. De sluitingstermijn is precies een week ná de advertentie van de desbetreffende woning, om 12 uur 's middags. Komt u in aanmerking voor een woning, dan hoort u dat binnen vijf dagen. Komt u niet in aanmerking, dan ontvangt u geen bericht van ons. U kunt zelf ook kijken of wij u een woning aanbieden. Dit kunt u bekijken op mijn Woonveste.

Let op:  wanneer u tussentijds uw inkomen wijzigt in Mijn Woonveste dan heeft dit gevolgen voor woningen waar u eerder op gereageerd heeft. Wanneer op het moment van sluiten van de advertentie uw inkomen niet meer past bij die woning, dan bent u automatisch ook geen kandidaat meer voor deze woning.

Verantwoording

U kunt zelf bekijken aan wie wij de woningen toewijzen. In het verantwoordingsoverzicht staat de inschrijfdatum van de persoon die de woning heeft gekregen. Zo kunt u zelf een inschatting maken wanneer u in aanmerking komt voor een woning.