Inschrijven als woningzoekende

Deze pagina delen

U wilt een woning huren van Woonveste? Schrijf u dan in als woningzoekende. Dat kan heel eenvoudig via het inschrijfformulier. Wilt u een garage huren, kijk dan bij garages.

Hoe werkt het?

Bent u ouder dan 18 jaar, dan kunt u zich via de website bij ons inschrijven als woningzoekende. Een inschrijving kost eenmalig € 20,-. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw inschrijving. Als de iDeal betaling geslaagd is, kunt u direct reageren op onze woningen en garages. 

Hulp nodig?

Vindt u het lastig om op de website het inschrijfformulier in te vullen? Wij helpen u graag. U bent van harte welkom op ons kantoor in Drunen. Onze medewerkers vullen dan samen met u het formulier in. Vergeet dan niet om uw gegevens over uw belastbaar verzamelinkomen mee te brengen.  

Verandert er iets?

Verandert er iets in uw persoonlijke situatie? Gaat u trouwen of heeft u een ander inkomen gekregen? Pas dan uw gegevens aan, want het kan van invloed zijn op uw inschrijving.
Zo voorkomt u dat wij u geen woning kunnen aanbieden.

Eenvoudig wijzigingen doorgeven

U kunt uw gegevens eenvoudig aanpassen via mijn Woonveste. Bent u uw inloggevens vergeten? Vraag deze dan aan via mijn gegevens.

In de folder Op zoek naar een woning of garage leest u meer informatie.