Vlijmen

Deze pagina delen

Vlijmen ligt dicht bij ’s-Hertogenbosch en wordt gesplitst door de A59. Met ongeveer 14.000 inwoners is Vlijmen, na Drunen, de grootste kern van de gemeente Heusden. Wij verhuren hier ruim 1.500 eengezins- en seniorenwoningen in de wijken Geerpark, Vliedberg, Vlijmen Dorp en Vijfhoeven. Vlijmen heeft veel voorzieningen zoals winkels, een bibliotheek, zorgaanbieders en verenigingen. Recreatiemogelijkheden vindt u in sportpark De Hoge Heide en recreatieplas de Nieuwe Wiel.

Geerpark

 

Omringd door groen en aan de rand van het dorp Vlijmen ontstaat Geerpark. De gemeente Heusden en wooncorporatie Woonveste werken samen aan een bijzonder mooi gelegen en duurzame woonwijk, met veel plek voor water en groen. Er komen maximaal 800 woningen en er is volop ruimte voor wandelen, spelen en ontspannen. In Geerpark is voor ieder wat wils en in diverse prijsklassen: van een rijwoning aan de Waterslinger tot zelfbouw op een eigen kavel. Hier kun je ruim wonen in de rust van het landelijke rivierlandschap en ook dichtbij het Bourgondische Den Bosch. Zonne-energie en hightech-oplossingen staan garant voor duurzame en betaalbare energie, ook op de lange termijn. Landelijk & modern wonen met de stad om de hoek. Meer informatie op over het project is terug te vinden op www.geerpark.nl en volg de vernieuwing via facebook en twitter.

 

Vliedberg

Vliedberg ligt in het zuiden van Vlijmen en grenst aan Nieuwkuijk, sportpark De Hoge Heide en de A59. In deze wijk vindt u de Multifunctionele Accommodatie Caleidoscoop, een winkelcentrum aan het Burgemeester van Houtplein en twee basisscholen. Aan de Nassaulaan, Burgemeester van Houtplein, Deken van Baarstraat en de Onsenoortsestraat vindt u de bushaltes.

Vlijmen Dorp

Vlijmen Dorp is het middelpunt van de kern met veel winkels aan het Plein, drie supermarkten en drie basisscholen. De bushaltes vindt u bij de Grote Kerk, Plein, Akkerstraat, Wolput en de Vijfhoevenlaan.

Vijfhoeven

Vijfhoeven ligt tegen Vlijmen Centrum aan in het noorden van de kern. Er zijn twee basisscholen in de wijk.
De bushaltes vindt u aan de Curielaan en de Tunnelweg.