Corona: Woonveste neemt maatregelen

Deze pagina delen

Actuele situatie

De situatie rondom het coronavirus, en dus ook onze aanpak, is nog altijd veranderlijk. Wij zorgen ervoor dat u op deze plek altijd de meest actuele informatie vindt over de gevolgen van het coronavirus voor onze dienstverlening.  


Vanaf het begin van de coronacrisis staan voor Woonveste uw en onze gezondheid en veiligheid centraal. Wij, en ook de bedrijven waarmee wij samenwerken, volgen het advies van het RIVM op.

Heeft u vragen? Stel ze zoveel mogelijk per telefoon of e-mail

Wij zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur via telefoonnummer (0416) 37 87 80*. Neemt u buiten kantooruren contact met ons op voor een spoedgeval, dan wordt u doorgeschakeld naar de calamiteitendienst. Ook kunt u mailen naar info@woonveste.nl voor antwoord op uw vragen.

Toch een medewerker persoonlijk spreken? Maak een afspraak

Naar aanleiding van de aangescherpte coronamaatregelen hebben wij de openingstijden aangepast. Ons kantoor is op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tot 12.30 uur geopend.* Wij adviseren u om voor een bezoek aan ons kantoor een afspraak te maken via Klantenservice, telefoonnummer (0416) 37 87 80. Met deze maatregelen kunnen we het RIVM-advies om zoveel mogelijk vanuit huis te werken, opvolgen, en is er maar een beperkt aantal medewerkers op kantoor aanwezig.  

Maatregelen op kantoor

In ons kantoor zijn maatregelen getroffen om u op een verantwoorde manier te kunnen ontvangen. Wij vragen u om een mondkapje te dragen, 1,5 meter afstand te houden en ons niet te bezoeken als u of een huisgenoot klachten of corona heeft. 

Wij voeren reparaties en onderhoudswerkzaamheden in uw woning uit

Dat doen wij als u dat wil, u en uw huisgenoten geen klachten of corona hebben en niet in quarantaine zitten. Onze medewerkers dragen een mondkapje en houden 1,5 meter afstand. Zo kan het werk door blijven gaan. 

*Donderdag 2 december is ons kantoor gesloten

Belt u ons donderdagochtend 2 december voor een spoedgeval, dan wordt u doorgeschakeld naar de calamiteitendienst. Vanaf 13.00 uur zijn wij die dag weer gewoon telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.  

Wij bedanken u voor uw geduld, uw begrip en uw medewerking.

Medewerkers Woonveste