Over ons

Deze pagina delen

Woonveste is als ondernemende en betrokken wooncorporatie actief in de gemeenten Heusden,  Boxtel, Oisterwijk, Vught en 's-Hertogenbosch. Samen met onze partners zetten wij ons in voor betaalbare, goede woningen in schone, veilige en fijne buurten. Bij Woonveste staat de huurder voorop: wij bieden u graag de beste service. Daarbij hebben wij bijzondere aandacht voor ouderen, mensen met een beperking en mensen met een laag inkomen. Elke dag zetten zo’n zestig professionele, gemotiveerde en integere medewerkers zich in om deze missie waar te maken.   

Woonveste verhuurt, renoveert en bouwt

Woonveste verhuurt en onderhoudt zo’n 5.500 woningen in Drunen, Elshout, Heusden en Oudheusden, Herpt, Hedikhuizen, Vlijmen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Haaren, Helvoirt, Esch, Berlicum en ’s-Hertogenbosch. We bouwen ook nieuwe woningen: met duurzame bouwmaterialen en energiebesparende maatregelen. Deze moderne technieken gebruiken wij ook bij de renovatie van onze bestaande woningen. Zo investeren wij in het behoud van ons milieu. En houden we de energiekosten voor onze huurders zo laag mogelijk. Lees hier meer over de duurzaamheidsplannen van Woonveste.  

Woonveste nu en in de toekomst

Wilt u weten waar onze aandacht naar uitgaat in de komende jaren, lees dan ons ondernemingsplan 2020-2024: ‘Samen duurzaam (het) verschil maken'

Kwaliteit: meten is weten

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze service. Om dat te meten voert KWH (Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector) onderzoeken uit onder onze huurders. Bij de beoordeling geeft het KWH ook verbeterpunten aan, die wij gebruiken om onze dienstverlening nog beter te maken. Sinds 2003 heeft Woonveste het KWH-Huurlabel, het landelijk keurmerk voor wooncorporaties.