Corona: Woonveste neemt maatregelen

Deze pagina delen

Actuele situatie

De situatie rondom het coronavirus, en dus ook onze aanpak, is nog altijd veranderlijk. Wij zorgen ervoor dat u op deze plek altijd de meest actuele informatie vindt over de gevolgen van het coronavirus voor onze dienstverlening.  


Vanaf het begin van de coronacrisis staan voor Woonveste uw en onze gezondheid en veiligheid centraal. Wij, en ook de bedrijven waarmee wij samenwerken, volgen het advies van het RIVM op.

Heeft u vragen? Bel dan (0416) 37 87 80 of mail naar info@woonveste.nl

Wij zijn van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur via telefoonnummer (0416) 37 87 80. Neemt u buiten kantooruren contact met ons op voor een spoedgeval, dan wordt u automatisch doorgeschakeld naar de calamiteitendienst. Ook kunt u mailen naar info@woonveste.nl voor antwoord op uw vragen.

Wilt u een medewerker toch persoonlijk spreken? Ons kantoor is beperkt open

Nu de winkels weer open zijn, is ook ons kantoor op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tot 12.30 uur geopend. Om ons kantoor te bezoeken hoeft u geen afspraak te maken.

Maatregelen op kantoor

In ons kantoor zijn maatregelen getroffen om u op een verantwoorde manier te ontvangen. Wij vragen u een mondkapje te dragen, anderhalve meter afstand te houden en ons niet te bezoeken als u of een van uw huisgenoten klachten of corona heeft. 

Wij voeren reparaties en onderhoudswerkzaamheden in uw woning uit

Dat doen wij als u dat wil, u en uw huisgenoten geen klachten of corona hebben en niet in quarantaine zitten. Onze medewerkers dragen een mondkapje en houden 1,5 meter afstand. Zo kan het werk doorgaan.

Wij bedanken u voor uw geduld, uw begrip en uw medewerking. Zorg goed voor uzelf en voor elkaar.

Medewerkers Woonveste