Nieuws

Deze pagina delen

Coronamaatregelen Woonveste

Zorg voor uw en onze gezondheid en veiligheid

Vanaf het begin van de coronacrisis staat voor Woonveste uw en onze gezondheid en veiligheid centraal. Wij, en ook de bedrijven waarmee wij samenwerken, volgen het advies van het RIVM op. Wij doen er alles aan om u ook in deze bijzondere tijd zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. In dit bericht leest u de regels die gelden voor onze dienstverlening.

Wij hebben contact met onze huurders en andere relaties via de telefoon (0416 - 37 87 80) en mail (info@woonveste.nl). Heel veel zaken zijn op die manier prima te regelen.

Op dinsdag en donderdag is ons kantoor open voor bezoek op afspraak

Soms is het nodig om elkaar persoonlijk op kantoor te kunnen spreken. Wij hebben in ons kantoor maatregelen getroffen zodat wij u op een verantwoorde manier kunnen ontvangen op dinsdag en donderdag. Daarvoor maakt u eerst een afspraak via telefoonnummer 0416 - 37 87 80. Voorwaarde voor uw bezoek is dat u geen griep- of verkoudheidsverschijnselen hebt. Kom alstublieft alleen (1 persoon) naar kantoor. Wij vragen u om u aan de regels en de adviezen van onze medewerkers te houden als u ons kantoor bezoekt. Ons kantoor is een publieke binnenruimte, wij vragen u dan ook een mondkapje te dragen. Heeft u zelf geen mondkapje bij? Dan hebben wij er een voor u klaarliggen. Onze wijkwinkels in Oudheusden, Drunen en Vlijmen zijn op dit moment alleen open op afspraak, ook hier vragen wij u een mondkapje te dragen.

Geef reparatieverzoeken telefonisch (0416 - 37 87 80) of per mail (info@woonveste.nl) door

Hebt u een reparatieverzoek? Om onnodige drukte op ons kantoor te voorkomen, nemen wij reparatieverzoeken alleen telefonisch of per mail aan. U kunt hiervoor niet op ons kantoor terecht. Als u of een medebewoner behoort tot de risicogroep, óf verkouden is, óf koorts heeft en/of hoest, geef dit dan aan ons door via 0416 - 37 87 80 of info@woonveste.nl. Wij plannen uw reparatieverzoek dan op een later moment. Bij het uitvoeren van werkzaamheden houden we ons aan de hygiëneregels en vragen u dat ook te doen.  

Wij voeren bouw- en onderhoudswerkzaamheden uit volgens de werkafspraken van Aedes

Aedes, de landelijke branchevereniging van woningcorporaties, heeft samen met partijen uit de bouw- en technieksector werkafspraken gemaakt die passen bij de coronamaatregelen. Woonveste houdt zich aan deze afspraken. Zo kunnen wij bouw- en onderhoudswerkzaamheden zoveel mogelijk laten doorgaan op een verantwoorde manier. Lees hier onze hygiëneregels en de voorzorgsmaatregelen die wij nemen om zo veilig mogelijk door te kunnen werken. In de folder Veilig en verantwoord renoveren/onderhouden van uw woning leest u de extra maatregelen bij renovatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Verwacht u door het coronavirus in betalingsproblemen te komen? Meld het ons! 

Hebt u moeite om de huur te betalen door de landelijke coronamaatregelen? Deel uw financiële zorgen met ons en neem contact met ons op via 0416 - 37 87 80 of info@woonveste.nl. Dan zoeken we samen naar een oplossing. 

Wij vertrouwen op uw begrip voor onze maatregelen, en uw medewerking. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op! Wij wensen u een goede gezondheid toe.

Medewerkers Woonveste

Geplaatst op: 30 september 2020
Laatst gewijzigd: 15 oktober 2020 02:36