Nieuws

Deze pagina delen

Informatie voor woningzoekenden

Zorg dat u inlogt op www.woonserviceregionaal.nl en tijdig uw inschrijving verlengt

Ons huuraanbod van woningen en garages staat alweer bijna een jaar op een andere website, www.woonserviceregionaal.nl, en dus niet meer op onze eigen website. Wij hebben toentertijd uw inschrijving als woning- en/of garagezoekende bij Woonveste overgezet naar WoonService Regionaal met behoud van uw inschrijftijd. U moet er elk jaar zelf voor zorgen dat u ingeschreven blijft staan.

Let op, zorg dat u jaarlijks tijdig uw inschrijving verlengt om uitschrijving te voorkomen

Log jaarlijks in op www.woonserviceregionaal.nl om uw inschrijving te verlengen. Ook als u nu niet op zoek bent naar een woning/garage, maar wel ingeschreven wil blijven staan om inschrijftijd op te bouwen. Als u niets doet, wordt u uitgeschreven. Dan kunt u niet reageren op vrijkomende woningen/garages en vervalt uw opgebouwde inschrijftijd. In dit bericht leest u wat u moet doen om ingeschreven te blijven staan als woningzoekende. Dit geldt ook als u al tien jaar of langer staat ingeschreven.

Hoe verlengt u uw inschrijving? 

1. Reageer op het bericht van WoonService Regionaal dat u 6 weken vóór het aflopen van de inschrijfperiode automatisch ontvangt. In dat bericht staat de vraag of u uw inschrijving wilt verlengen. Om uw inschrijving te verlengen, logt u in op www.woonserviceregionaal.nl. Op https://www.woonserviceregionaal.nl/inloggen-of-inschrijven/ staat hoe u inlogt op de website van WoonService Regionaal.

2. Logt u voor het eerst in op de website van WoonService Regionaal? Dan krijgt u de vraag om uw gegevens te controleren. Heeft u de 7 stappen doorlopen, dan ontvangt u een bevestiging op uw scherm dat uw gegevens zijn bijgewerkt. Daarna kunt u de inschrijving verlengen. De controle van uw gegevens is dus iets anders dan het verlengen van uw inschrijving.

3. U verlengt uw verschrijving door op de knop ‘inschrijving verlengen’ te drukken bij ‘mijn account’ als u bent ingelogd op www.woonserviceregionaal.nl. Ook als u al tien jaar of langer staat ingeschreven en het verlengen kosteloos is, moet u alle 9 stappen doorlopen om uw inschrijving te verlengen. Stap 9 is de bevestiging dat uw inschrijving met succes verlengd is voor 12 maanden. Op https://www.woonserviceregionaal.nl/service-en-contact/verlengen/ staat alle informatie over het verlengen van uw inschrijving als woningzoekende.

 Zorg dat uw gegevens actueel zijn

Verandert er iets in uw persoonlijke situatie of gegevens? Wijzigt uw inkomen? Pas uw gegevens dan aan op www.woonserviceregionaal.nl . Aan de hand van deze gegevens controleren wij of u in aanmerking komt voor een woning. Als uw gegevens niet kloppen, dan kan het zijn dat een woning aan u voorbij gaat.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Bel dan op werkdagen naar Woonveste,  (0416) 37 87 80. 
Of stuur een e-mail naar info@woonveste.nl.
U vindt ook veel informatie op www.woonserviceregionaal.nl/service-en-contact/

Geplaatst op: 11 september 2020
Laatst gewijzigd: 11 september 2020 10:23