Nieuws

Deze pagina delen

Glasvezel dichterbij dan ooit

DELTA Fiber Netwerk wil graag glasvezel aanleggen in Elshout, Haarsteeg, Herpt, Nieuwkuijk, Oudheusden en Vlijmen Vliedberg. Bij voldoende animo legt DELTA Fiber Netwerk glasvezel aan, waarmee snel internet dichterbij is dan ooit.

Aanbod sluit beste aan

Het college van Heusden heeft februari 2020 een marktconsultatie uitgevoerd bij glasvezelaanbieders. Vijf marktpartijen hebben hierop een voorstel ingediend. Het aanbod van DELTA Fiber Netwerk sluit het best aan bij de situatie in de gemeente Heusden.

Toekomst visie

Glasvezel is in de gemeentelijke visie belangrijk voor de toekomst van de inwoners en ondernemers. Woonveste is ook een voorstander van glasvezel en heeft DELTA Fiber Netwerk (onder voorwaarden) toestemming gegeven om werkzaamheden aan de woningen uit te laten voeren. U bent overigens niet verplicht om medewerking te verlenen of een abonnement af te sluiten.

Aansluiting gratis

De glasvezelaansluiting is helemaal gratis. U betaalt alleen de abonnementskosten. Op de website doet u een postcodecheck en ziet u of uw adres in aanmerking komt voor het aanbod. Aanmelden kan door een glasvezelabonnement af te sluiten bij één van de telecomaanbieders die vermeldt staan op de website van DELTA Fiber Netwerk.

Meer weten?

Hebt u vragen over glasvezel, of bent u benieuwd wie DELTA Fiber Netwerk is en wat zij doen? Maak kennis met DELTA Fiber Netwerk, haar glasvezelcampagne en de voordelen van glasvezel via de website. Hier vindt u ook informatie over de voortgang van het project.

Geplaatst op: 08 september 2020
Laatst gewijzigd: 01 oktober 2020 14:55