Nieuws

Deze pagina delen

Gezichten zien tijdens lock-down

Beeldbellen, iets voor u?

In de periode dat corona nog nadrukkelijker huis hield en veel mensen aan huis gekluisterd zaten, werd het zien van elkaars gezicht erg gemist. Bellen deed veel goed, maar je mist toch heel veel belangrijke informatie als je elkaar niet aan kunt kijken. Een blik zegt soms meer dan 1000 woorden! Beeldbellen kan daar een oplossing voor zijn.

Bibliotheek Heusden, Woonveste en Bijeen zijn voornemens een programma aan te bieden waarin deelnemers in 4 tot 6 bijeenkomsten kennis maken met een smartphone of tablet en voldoende vaardig worden op dat apparaat om te kunnen beeldbellen. Van nul ervaring naar zelfstandig kunnen beeldbellen.

Om een goed programma aan te kunnen bieden willen we graag een aantal zaken weten. Hoeveel animo is er? Wat is de belangrijkste vraag en wat weerhoudt u er van om het zelf te doen? Lijkt het iets voor u? Neem dan contact op met Sander Pieters van Bijeen via 06-57315411. Met uw informatie kunnen we een sterk programma op maat maken en noteren we vast uw gegevens voor als we van start gaan. We streven naar een start in september.

Geplaatst op: 11 augustus 2020
Laatst gewijzigd: 11 augustus 2020 10:26