Nieuws

Deze pagina delen

Versoepeling coronamaatregelen:

Kantoor van Woonveste in Drunen op dinsdag en donderdag open op afspraak

Vanaf het begin van de coronacrisis staat voor Woonveste uw en onze gezondheid en veiligheid centraal. Wij, en ook de bedrijven waarmee wij samenwerken, volgen het advies van het RIVM op. De overheid versoepelt stapsgewijs de coronamaatregelen. Deze versoepeling betekent dat wij ons kantoor -beperkt en met aangepaste maatregelen- weer kunnen openen. In dit bericht leest u meer over het bezoek aan ons kantoor, en over andere aangepaste regels die gelden voor onze dienstverlening.

We hebben de afgelopen tijd vooral telefonisch en digitaal contact met onze huurders gehad. Heel veel zaken zijn op die manier prima te regelen. We blijven zoveel mogelijk via de telefoon (0416 - 37 87 80) en e-mail (info@woonveste.nl) doen. Soms is het fijn om elkaar wel persoonlijk te kunnen spreken. Wij zijn blij dat dit weer mogelijk is.

U bent op dinsdag en donderdag tijdens kantooruren weer welkom op ons kantoor

Daarvoor maakt u wel eerst een afspraak via telefoonnummer 0416 - 37 87 80. Voorwaarde voor uw bezoek is dat u geen griep- of verkoudheidsverschijnselen heeft. Komt u alstublieft alleen (1 persoon) naar kantoor. Onze wijkwinkels in Oudheusden, Drunen en Vlijmen blijven voorlopig nog dicht.

Houdt u zich bij kantoorbezoek aan de RIVM-maatregelen

We zijn blij dat we deze stap kunnen zetten en u weer op kantoor kunnen ontmoeten. Wij hebben in ons kantoor maatregelen getroffen zodat wij u op een verantwoorde manier kunnen ontvangen. Wij vragen u om u aan de regels en de adviezen van onze medewerkers te houden als u ons kantoor bezoekt. 

Wij pakken ook niet-spoedeisende reparatieverzoeken weer op

Om onnodige drukte op ons kantoor te voorkomen, nemen wij reparatieverzoeken alleen telefonisch of per e-mail aan. U kunt hiervoor niet op ons kantoor terecht. Hebt u in de afgelopen coronaperiode (medio maart- medio mei) een reparatieverzoek ingediend, dat geen spoed had en dus niet meteen is opgepakt? Dan nemen wij dit nu alsnog in behandeling. Hebt u toch nog niets van uw eerder ingediende reparatieverzoek gehoord, neem dan contact met ons op via 0416 - 37 87 80 of info@woonveste.nl

Wij voeren bouw- en onderhoudswerkzaamheden volgens de werkafspraken van Aedes

Aedes, de landelijke branchevereniging van woningcorporaties, heeft samen met partijen uit de bouw- en technieksector werkafspraken gemaakt die passen bij de coronamaatregelen. Woonveste houdt zich aan deze afspraken. Zo kunnen wij bouw- en onderhoudswerkzaamheden zoveel mogelijk laten doorgaan op een verantwoorde manier. Lees hier onze hygiëneregels en de voorzorgsmaatregelen die wij nemen om zo veilig mogelijk door te kunnen werken. In de folder Veilig en verantwoord renoveren/onderhouden van uw woning leest u de extra maatregelen bij renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. 

Verwacht u door het coronavirus in betalingsproblemen te komen? Meld het ons! 

Hebt u moeite om de huur te betalen door de landelijke coronamaatregelen? Deel uw financiële zorgen met ons en neem contact met ons op via 0416 - 37 87 80 of info@woonveste.nl. Dan zoeken we samen naar een oplossing. 

Wij vertrouwen op uw begrip voor onze maatregelen, en uw medewerking. Fijn om u weer te kunnen ontmoeten op ons kantoor. Wij staan voor u klaar!

Medewerkers Woonveste

Geplaatst op: 14 juni 2020
Laatst gewijzigd: 07 september 2020 12:48