Huurdersparticipatie

Deze pagina delen

Uw mening telt! Daarom vinden wij het belangrijk om regelmatig met huurders te praten. We willen graag weten wat u van ons vindt. Wat is goed, wat kan beter en welke ideeën heeft u?

Wat is huurdersparticipatie?

Huurdersparticipatie is het betrekken van huurders bij ons werk en onze plannen. U weet namelijk als geen ander wat er leeft in uw wijk. Door u te betrekken, willen we beter aansluiten bij uw wensen en behoeften. Daarnaast voelen huurders zich meer betrokken en wonen ze prettiger als ze mogen meepraten over hun wijk. Huurdersparticipatie kan op verschillende manieren. Hieronder leest u daar meer over.

Zichtbaar en aanspreekbaar

U vindt ons regelmatig in de wijken. Bijvoorbeeld tijdens een bijeenkomst of in de wijkwinkel. U kunt ons altijd aanspreken met uw vragen en ideeën. We komen graag met u in contact.

Overleg huurdersvereniging

Woonveste overlegt regelmatig met huurdersvereniging Heusden. Wij informeren de vereniging over belangrijke zaken binnen Woonveste. Daarnaast heeft de huurdersvereniging het recht om ons advies te geven. Bij een aantal onderwerpen heeft zij zelfs instemmingsrecht.

Interactieve bijeenkomsten

Andere vormen van huurdersparticipatie zijn interactieve bijeenkomsten. U moet dan denken aan klantenpanels en klankbordgroepen. Hierbij vragen wij huurders naar hun mening over een bepaald onderwerp. Bijvoorbeeld over de inrichting van een binnenterrein of over onze nieuwe website. De uitkomsten gebruiken we om onze producten en diensten verder te verbeteren.

Ideeën?

Heeft u goede ideeën voor uw wijk? Heeft u tips om de contacten in uw buurt te verbeteren? Wilt u deelnemen aan een klankbordgroep of klantenpanel? Laat het ons dan weten. Neem contact op met onze wijkregisseurs, telefoonnummer (0416) 37 87 80 of via info@woonveste.nl.