Verzekeringen

Deze pagina delen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bent u goed verzekerd dan valt het leed mee en krijgt u de kosten vergoed. Via Woonveste kunt u een glasverzekering afsluiten. Maar denkt u ook aan uw andere verzekeringen?

Glasverzekering

U kunt zich bij ons voor  €1,- per maand verzekeren tegen schade aan al het enkel en dubbel lichtdoorlatende glas van uw woning. Met het formulier aanvragen glasverzekering kunt u zich aanmelden. Op het formulier leest u ook de verzekeringsvoorwaarden. In de folder Verzekeringen leest u meer informatie.

Glasschade melden

Heeft u glasschade, en bent u bij ons verzekerd, meld dit dan rechtstreeks bij glasservice Hombergen, telefoonnummer (0416) 37 88 00 (voor bewoners in Drunen, Elshout, Heusden Vesting, Oudheusden, Herpt of Hedikhuizen)  of schildersbedrijf De Bresser, telefoonnummer (0411) 62 13 07 (voor bewoners in Haaren, Helvoirt, Esch, Vlijmen, Nieuwkuijk, Haarsteeg of 's-Hertogenbosch). Deze bedrijven herstellen de schade kosteloos.

Opstalverzekering

Met een opstalverzekering is alles wat ‘vast’ zit aan uw woning verzekerd tegen brand- en stormschade. Woonveste betaalt en regelt deze verzekering. Heeft u zelf veranderingen aangebracht in uw woning? Vergeet dan niet om deze te verzekeren, want ze vallen niet onder de opstalverzekering. Heeft u schade door brand, storm, vandalisme of inbraak, meld dit dan zo snel mogelijk bij ons. Bij vandalisme of inbraak ontvangen wij graag een kopie van het aangifteformulier van de politie.

Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering dekt de schade aan de spullen die in uw woning staan. Met een inboedelverzekering bent u verzekerd tegen brand-, storm- en waterschade en tegen inbraak.
Deze verzekering sluit u af bij een verzekeringmaatschappij naar keuze. Heeft u zelf veranderingen aangebracht in uw woning? Bij de meeste verzekeringsmaatschappijen kunt u deze aanvullend verzekeren.

Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering dekt de schade die u of uw huisgenoten bij anderen veroorzaken. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit u af bij een verzekeringsmaatschappij naar keuze.

Schade veroorzaakt door Woonveste

Het kan gebeuren dat onze medewerkers schade veroorzaken in uw woning. Bijvoorbeeld bij een reparatie of het onderhoud. Als het onvermijdbare schade is, dan zijn de kosten voor uw rekening. U kunt deze schade verhalen op uw inboedelverzekering. Ligt de schuld bij de medewerker of het bedrijf dat de werkzaamheden uitvoerde? Dan vergoedt Woonveste de schade. Meld dit wel zo snel mogelijk bij ons.