Wilt u besparen op uw energiekosten?

Deze pagina delen

Energie besparen is goed voor de portemonnee en het milieu! U bespaart eenvoudig energie met de Wattcher. U stopt de Wattcher in het stopcontact en zodra u bijvoorbeeld gaat stofzuigen of de Senseo aanzet, ziet u direct hoeveel u verbruikt en welk apparaat in uw woning wat verbruikt. Doordat u ziet welke apparaten veel verbruiken, ontdekt u waar u kunt besparen. Wilt u een Wattcher in bruikleen? Huurders van Woonveste kunnen gratis een Wattcher in bruikleen krijgen.

Heeft u nog vragen of wilt u de Wattcher gratis drie maanden in bruikleen? Neem dan contact op met Trudy Dijkstra van Woonveste per e-mail info@woonveste.nl of via 0416 – 37 87 80. 

Energiek Heusden

Energiek Heusden is de energiecoöperatie van, voor en door de inwoners van de gemeente Heusden. Energiek Heusden richt zich vooral op:

  • het terugdringen van het energieverbruik. Met eenvoudige maatregelen is het al mogelijk hierop zo'n 10 à 15% te besparen; 
  • productie van zonnestroom. Denk hierbij zowel aan zonnepanelen op particuliere daken als op daken van instellingen en bedrijven en
  • hulp bij het overstappen naar een goedkopere energieleverancier. Zonder risico en kosten.

 Meer weten? Kijk dan op de website van Energiek Heusden.