Buurtbemiddeling

Deze pagina delen

Wonen doe je niet alleen. U heeft altijd te maken met uw buren en de buurt waarin u woont. Soms lopen conflicten hoog op en is het moeilijk om samen een goede oplossing te vinden. U kunt dan een beroep doen op buurtbemiddeling.

Buurtbemiddeling

Wanneer Woonveste u niet kan helpen bij een burenconflict, kunt u Buurtbemiddeling inschakelen. Buurtbemiddeling wordt in de gemeenten Heusden, Boxtel en Oisterwijk uitgevoerd door Contourdetwern en in de gemeente Vught door Welzijn Vught. Twee opgeleide vrijwilligers praten afzonderlijk met u en uw buren. Vervolgens proberen zij samen met u een oplossing te vinden en afspraken te maken. Meer informatie over buurtbemiddeling leest u op de website van ContourdeTwern. Daar vindt u ook de contactinformatie per gemeente. In de Folder buurtbemiddeling gemeente Vught leest u over buurtbemiddeling in Helvoirt. 

Meer informatie

U kunt ook overlastadvies.nl raadplegen. Hier kunt u gratis en anoniem juridisch advies ontvangen wanneer u te maken heeft met buurtoverlast. Meer informatie en tips om overlast te voorkomen leest u bij overlast op onze website en in de Folder Overlast.