Disclaimer

Deze pagina delen

Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat de informatie op deze website steeds actueel, volledig en correct is. Toch is het mogelijk dat er onvolkomenheden op onze website staan.
Wooncorporatie Woonveste en de organisaties die betrokken zijn geweest bij de totstandkoming van onze website, zijn niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten op deze website. Ook zijn genoemde partijen niet verantwoordelijk voor vervolgschade door het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website of de links van en naar websites van derden.

Eigendomsrechten

U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud van deze website. Op de inhoud van deze website rust copyright en de gegevens zijn eigendom van Woonveste. De teksten en afbeeldingen mag u slechts kopiëren of printen voor uw persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan om inhoud van de website, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Woonveste, over te nemen, tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te distribueren.